Подарунки ручної роботи

В’язані іграшки з плюшевої пряжі:

Годинники та підставки для біжутерії:

Скриньки та листівки:

Декорування Великодніх кошиків:

Подарунки на день Св. Валентина:

Пропонуємо неймовірно чарівні та ніжні на дотик, іграшки ручної роботи з плюшевої пряжі. Ви можете обрати з наявних або ж замовити той виріб, який до вподоби Вам чи Вашій дитині.

У “Святкових дрібничках” Ви можете обрати іграшки тваринки, героїв з мультиків, супергероїв з фільмів з плюша та багато іншого ми виготовимо за Вашим замовленням!

Під індивідуальне замовлення, виготовляємо рамки – годинники ручної роботи (handmade), різноманітної тематики, для дітей та дорослих.  А також, підставки для біжутерії зі схованкою для найцінніших речей. Замовити можна універсальну Рамку для фотографій, котра неодмінно підкреслить Ваш неповторний інтер’єр, та збереже найяскравіші моменти Вашого життя.

Оригінальні скриньки ручної роботи (хендмейд),  для зберігання прикрас та потаємних бажань. Скринька, чудовий подарунок на хрестини, день народження, ювілей або заручини, адже в скриньку можна покласти: ланцюжок, хрестик, перстень… А також вітальні листівки (відкритки), які гармонійно доповнюють скриньку, в них Ви зможете написати найщиріші вітання для найріднішої людини.

Що таке подарунки ручної роботи HANDMADE? Це, насамперед, ексклюзивні вироби в одиничному екземплярі. Подарунок — це теплі спогади про важливу подію у житті людини. При погляді на скриньку або іншу подаровану річ у пам’яті спливає щасливий або урочистий момент, який вона символізує. Подарунок — це завжди гарний настрій і позитивні емоції, в ньому зберігається частинка нашого життя, частинка душі. Тому до вибору подарункових сувенірів потрібно поставитися дуже відповідально. У Святкових Дрібничках Ви зможете знайти подарунок ручної роботи (хендмейд) на День народження, хрестини, весілля чи іншу урочисту подію. Усі вироби є неповторними, створені вмілими руками майстра та сповнені позитивною енергетикою та любов’ю.

Дарувати подарунки коханим на день святого Валентина дуже хороша традиція, адже люди котрі поруч з Вами заслуговують на увагу та вияв справжніх щирих емоцій. Ми пропонуємо Вам придбати сердечка, скриньки, підставки, листівки (відкритки) та інші подарунки, кожен з яких вражає своєю неповторністю. Адже вироби зроблені руками, мають свій індивідуальний шарм та неповторність і несуть в собі частинку любові майстра.